su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla check edildiğinde sorun Web olarak belirlenebilir

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Sorularınız aklınızda kalmasın! Bize tüm sorularınız iletin; en kısa sürede cevaplayalım.

İlk olarak su sayacının her iki yanındaki vanaları kapatın. Eğer alt kata su sızıntısı azalıyorsa soğBritish isles su borunuzda su kaçağı vardır. (Vanaların suyu tamamen kestiğinden emin olun.)

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Ancak tahmine dayalı bu yöntemde gereksiz yere duvarlar kırılır ve deneme-yanılma yöntemi ile kaçağın olduğu borular aranırdı.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

su kaçağı tespit Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu su kaçağı tespit görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

This Web page is utilizing a security assistance to shield alone from online assaults. The motion you simply done activated the safety Remedy. There are many actions that would bring about this block like publishing a certain term or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Piyasada su kaçak tespiti ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %ninety nine dur.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Akustik dinleme cihazını alırken dikkat edilmesi gereken konular arasında; cihazın sesi algılama kalitesi, su kaçağı tespit ses netlik durumu, garanti su tesisatçısı süresi, frekans aralığı gibi konulara dikkat edilmelidir.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda size propertyımcı olacaktır.

Report this wiki page